Over ons

Zorgverlenen kan je niet alleen. Het is fijn als je dit samen kunt doen op je eigen vakgebied en mensen om je heen hebt die dezelfde visie delen. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld en is Krachtig Samen ontstaan. Door nauw contact te hebben en goed te overleggen zorgen we voor passende zorg voor ieder kind en zetten we het kind terug in z'n kracht. Van klacht naar kracht!

Samenwerking

Bij Krachtig Samen ligt het accent vanzelfsprekend op samenwerking. Alle disciplines die zich hebben aangesloten bij Krachtig Samen zijn een verplichting aangegaan om samen een kind terug in zijn kracht te zetten. Dit is ook het motto van Krachtig Samen. Ieder kind bezit talenten en een enorme kracht, het is onze positieve visie om deze kracht te vinden. Met professionals, kind, ouders en alle mensen in de omgeving van het kind.

Communicatie

Alle disciplines binnen Krachtig Samen hebben een nauwe communicatie met elkaar. Zo is er iedere 3 maanden overleg en worden de behandeldoelstellingen per kind doorgesproken. Zo werken we naar gezamenlijke doelstellingen toe waarmee we het kind nog beter helpen. Tijdens het overleg is er ook ruimte voor het uitwisselen van kennis over elkaars vakgebied zodat we goed van elkaar weten waar onze sterke punten liggen.

Oplossingsgericht

Kinderen behandelen we niet eindeloos. We gaan uit van een gerichte hulpvraag en brengen alle zaken die samenhangen met de hulpvraag in kaart. We denken in oplossingen binnen de talenten en de kracht van het kind. Zo komen we tot een plan van aanpak en doelgericht behandelplan.